Θεραπεία με διαφανή-αόρατα σιδεράκια

Τα διαφανή – αόρατα σιδεράκια (άγκιστρα) χρησιμοποιούνται για λόγους αισθητικής. Η διαφορά τους με τα παραδοσιακά σιδεράκια έγκειται στο υλικό κατασκευής τους (κεραμικά, πορσελάνινα, ζαφειρένια). Τα υλικά αυτά έχουν το φυσικό χρώμα του δοντιού και κάνουν τα σιδεράκια να μοιάζουν διακριτικά και σχεδόν αόρατα.

Οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής τους συνδυάζουν υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα στο αποτέλεσμα της ορθοδοντικής θεραπείας. Τα κεραμικά – ζαφειρένια σιδεράκια (λευκά ή διάφανα) είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους ενήλικες ασθενείς, εξαιτίας της αισθητικής τους αποτελεσματικότητας.

Το πρώτο βήμα για το λαμπερό σας χαμόγελο βρίσκεται μόλις ένα ραντεβού μακριά.

metallika diafana siderakia nikos spyropoulos
diafani siderakia nikos spyropoulos orthodontikos

Μεταλλικά σιδεράκια

Οι ακίνητοι μηχανισμοί, τα γνωστά σε όλους μας μεταλλικά σιδεράκια, είναι ο πιο συνηθισμένος και διαδεδομένος τρόπος ορθοδοντικής θεραπείας. Αποτελούνται από μικρά μεταλλικά τμήματα για κάθε δόντι, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με ειδικό ορθοδοντικό σύρμα. Ο μηχανισμός προσκολλάται στο μπροστινό μέρος των δοντιών προκειμένου να τα μετακινήσει στην επιθυμητή τελική θέση.

Οι εξειδικευμένες σπουδές στα κορυφαία πανεπιστήμια της Γερμανίας, η πολυετής εμπειρία με αναρίθμητα περιστατικά και η απόλυτη προσήλωση στην κάθε θεραπεία, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που ο κος. Σπυρόπουλος αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ορθοδοντική θεραπεία που απογειώνει την αισθητική του προσώπου και εγγυάται τη σταθερότητα του αποτελέσματος.

O ορθοδοντικός

Copyright © 2019 nikosspyropoulos.gr all rights reserved. Powered by

Μετάβαση στο περιεχόμενο