Αόρατη Ορθοδοντική

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να αποκτήσουν το χαμόγελο των ονείρων τους ή να διορθώσουν κάποιο αισθητικό πρόβλημα που τους ενοχλεί. Προβληματίζονται όμως με το γεγονός ότι η ορθοδοντική θεραπεία με τα κλασικά μεταλλικά σιδεράκια είναι κάτι το οποίο φαίνεται και στα μάτια των περισσότερων φαίνεται άσχημο. Θα προτιμούσαν η ορθοδοντική θεραπεία να μείνει μυστική και αόρατη για τους άλλους. Κι αυτό είναι εφικτό.

Η αόρατη ορθοδοντική είναι η διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών με την χρήση μη ορατών ορθοδοντικών συσκευών (διαφανών ναρθήκων – γλωσσικά σιδεράκια) μέσα από ένα ακριβές και πλήρως εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας.

Ο κος. Σπυρόπουλος είναι εξειδικευμένος και πιστοποιημένος για την εφαρμογή των μεθόδων Αόρατης Ορθοδοντικής με τις τεχνικές Invisalign από το 2006 και αποτελεί τακτικό μέλος της ελληνικής εταιρείας γλωσσικής ορθοδοντικής (greslo), τακτικό μέλος της ευρωπαϊκής εταιρίας ορθοδοντικών ναρθήκων (EAS), ιδρυτικό μέλος της ελληνικής ορθοδοντικής εταιρείας ναρθήκων (goas) και τακτικό μέλος της κλειστής ομάδας μελέτης και εξέλιξης της θεραπείας με νάρθηκες Invisalign (goasc). Έχει εφαρμόσει την τεχνική αυτή σε πάρα πολλούς ασθενείς, έφηβους και ενήλικες σε Γερμανία και Ελλάδα, χαρίζοντας τους το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσαν. 

Η επιστημονική κατάρτιση του ορθοδοντικού μας, με παρουσιάσεις δύσκολων περιστατικών με νάρθηκες Invisalign σε διεθνή συνέδρια ήδη από το 2008 και η εμπειρία του ύστερα από την επιτυχή διευθέτηση πολλών ορθοδοντικών περιστατικών, εγγυώνται την άψογη αισθητική και λειτουργική διευθέτηση του προβλήματος σας.

Εμπιστευτείτε την πολύχρονη εμπειρία του κου Σπυρόπουλου για ένα εγγυημένα τέλειο αποτέλεσμα που αντέχει στον χρόνο.

spy 1119 scaled

Invisalign:

τέλειο χαμόγελο χωρίς σιδεράκια

Η μέθοδος Invisalign είναι μια καινοτόμος εναλλακτική μορφή ορθοδοντικής θεραπείας, χωρίς να χρησιμοποιούνται τα κλασικά σε όλους μας μεταλλικά σιδεράκια αλλά διαφανή μασελάκια- νάρθηκες. Οι νάρθηκες τοποθετούνται και αφαιρούνται στα δόντια οποτεδήποτε θελήσει ο ασθενής και σταδιακά μετακινούν τα δόντια στην επιθυμητή θέση. Τα ειδικά μασελάκια είναι κατασκευασμένα από διαφανές θερμοπλαστικό υλικό και είναι κατάλληλα για θεραπείες ασθενών κάθε ηλικίας.
Η υψηλής ακρίβειας τεχνολογία μετακίνησης δοντιών, η τρισδιάστατη παρακολούθηση της προόδου της θεραπείας, η λεπτομερής αποτύπωση των δοντιών με την χρήση ενδοστοματικού scanner (itero) και η εξατομικευμένη παραγωγή των ναρθήκων Invisalign, συμβάλλουν στην επίτευξη άρτιων λειτουργικά και αισθητικά ορθοδοντικών θεραπειών.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου Invisalign

Η τεχνική διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά σιδεράκια.

 • Οι νάρθηκες μπορούν ανά πάσα στιγμή και πολύ εύκολα να αφαιρεθούν

 • Είναι κατάλληλοι τόσο για εφήβους όσο και για ενήλικες, ιδιαίτερα για εκείνους που δυσανασχετούν με τα παραδοσιακά σιδεράκια

 • Δεν τραυματίζουν τα χείλη όπως τα παραδοσιακά σιδεράκια λόγω της λείας επιφάνειας τους

 • Ο ασθενής βλέπει στον υπολογιστή με την βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος, το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας πριν να ξεκινήσει

 • Είναι αόρατοι, διαφανείς και άνετοι

 • Είναι απολύτως ανώδυνη διαδικασία

 • Η διάρκεια της θεραπείας, αναλόγως της πολυπλοκότητας, είναι εξαιρετικά μειωμένη

 • Κατασκευάζονται από υποαλλεργικό υλικό, είναι ευλύγιστα, ενώ καθαρίζονται εύκολα με οδοντόπαστα και μαλακή οδοντόβουρτσα

 • Επιτρέπουν το εύκολο βούρτσισμα των δοντιών και των ούλων, με αποτέλεσμα την αποτελεσματική διατήρηση της στοματικής υγιεινής

 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασθενείς με περιοδοντίτιδα, καθώς παρέχουν την δυνατότητα άριστης στοματικής υγιεινής, απαραίτητη συνθήκη σε περιοδοντικούς ασθενείς

 •  Η μέθοδος Invisalign είναι κατάλληλη για ορθοδοντική  θεραπεία σε εγκύους

 • Η θεραπεία είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και από απόσταση, με ελάχιστες επισκέψεις στον Ιατρό

Συμβουλευτείτε σήμερα τον ιατρό μας για τη δική σας περίπτωση και αποκτήστε το χαμόγελο που σας αξίζει με τον πιο διακριτικό τρόπο θεραπείας. 

cool@1x

Γλωσσικά σιδεράκια

Θεραπεία με γλωσσικά σιδεράκια (Γλωσσική ορθοδοντική)

Τα γλωσσικά «σιδεράκια» είναι μέρος μιας ξεχωριστής αόρατης ορθοδοντικής τεχνικής (lingual orthodontics) και είναι αποτελεσματικά για οποιαδήποτε ορθοδοντική θεραπεία ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας. Είναι αποτέλεσμα υψηλής τεχνολογίας και μηχανικής ενώ είναι 100% προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ασθενούς καθώς κατασκευάζονται μετά από λήψη αποτυπώματος των δοντιών μέσω τρισδιάστατης απεικόνισης σε υπολογιστή. Τα γλωσσικά «σιδεράκια» συγκολλώνται από τον ορθοδοντικό με ακρίβεια σε συγκεκριμένες θέσεις στην οπίσθια εσωτερική (γλωσσική) επιφάνεια των δοντιών, προσδένονται με τα γλωσσικά ορθοδοντικά σύρματα υψηλής τεχνολογίας και ασκούν ήπιες δυνάμεις ώστε να μετακινήσουν τα δόντια στο επιθυμητό σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η γλωσσική ορθοδοντική επιλέγεται συνήθως από ασθενείς με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις. Διαθέτουν επίσης το πλεονέκτημα της απόλυτα ασφαλούς και αποτελεσματικής ορθοδοντικής θεραπείας. Η θεραπεία μάλιστα ενδείκνυται ακόμη και για σοβαρά προβλήματα σύγκλεισης αλλά και για περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να επιτευχθούν γρήγορα αποτελέσματα. Είναι τεχνική που ακόμη εξελίσσεται σε επίπεδο τεχνολογίας και φυσικά όπως σε όλες τις επιλογές, έχει σαφείς περιορισμούς, ενδείξεις και αντενδείξεις.

Πλεονεκτήματα γλωσσικής ορθοδοντικής

Η τεχνική διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά σιδεράκια.

 • Τα γλωσσικά σιδεράκια είναι απόλυτα κρυμμένα πίσω από τα δόντια, έτσι είναι αόρατα στους άλλους

 • Είναι κατάλληλα για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας

 • Ισιώνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνωστισμούς δοντιών

 • Εξασφαλίζουν μεγάλη ακρίβεια στο θεραπευτικό αποτέλεσμα

 • Δεν αφαιρούνται από τα δόντια κι έτσι ο ασθενής ούτε χρειάζεται να τα αφαιρεί κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Είναι απολύτως ανώδυνη διαδικασία

Ο ειδικός ορθοδοντικός Νίκος Χ. Σπυρόπουλους είναι εξειδικευμένος και πιστοποιημένος στην τεχνική αυτή από το 2006! Αποτελεί μάλιστα και μέλος της ελληνικής εταιρείας γλωσσικής ορθοδοντικής (GRESLO). Εχει εφαρμόσει την τεχνική αυτή σε πάρα πολλούς ασθενείς, έφηβους και ενήλικες σε Γερμανια και Ελλάδα, χαρίζοντας τους το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσαν. Εμπιστευτείτε την άριστη κατάρτιση του ιατρού μας και ενημερώστε τον για τις προσωπικές σας προτεραιότητες ως προς την ορθοδοντική θεραπεία.

incognito nikos spiropoulos orthodontikos esoterika siderakia
nikos spiropoulos orthodontikos esoterika siderakia

Μην διστάζετε λοιπόν! Πετύχετε και εσείς το χαμόγελο που σας ταιριάζει!

O ορθοδοντικός

Copyright © 2019 nikosspyropoulos.gr all rights reserved. Powered by

Μετάβαση στο περιεχόμενο