Τι μας ξεχωρίζει

Το ιατρείο του ειδικού ορθοδοντικού Νικόλαου Σπυρόπουλου δημιουργήθηκε με σεβασμό στους ασθενείς και απόλυτη προτεραιότητα την ποιοτικότερη εξυπηρέτησή τους. Εργαζόμαστε με αφοσίωση για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για μας κάθε ασθενής είναι μοναδικός, όπως και η θεραπεία του.

nikos spyropoulos orthodontikos pirgou ileias

Γιατί εμάς

Εμπειρία
Η μακρά και εξειδικευμένη εμπειρία του Νικόλαου Σπυρόπουλου είναι αποτέλεσμα επίλυσης τεράστιου εύρους σύνθετων περιστατικών, συνεχούς εμπλοκής σε ερευνητικές και εργαστηριακές δραστηριότητες καθώς και συστηματικής συνεργασίας με Ευρωπαϊκά και Ελληνικά, Ιδρύματα και Πανεπιστήμια. Το πλούσιο βιογραφικό και η κατάρτισή του εγγυώνται μια τέλεια και αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου θεραπεία.

Εκπαίδευση
Ο Νικόλαος Σπυρόπουλος αποφοίτησε από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Γερμανίας  στον τομέα των οδοντιατρικών ειδικοτήτων. Επίσης έχει συμμετάσχει και έχει εισηγηθεί σε συνέδρια ειδικής ορθοδοντικής επί σειρά ετών. Έχει εμπειρία συνεχούς και εξειδικευμένης ενασχόλησης με το αντικείμενο από το 2005 και εφαρμόζει όλες τις νέες τεχνικές που παρουσιάζονται διεθνώς για να αισθανθείτε σίγουροι πως θα λάβετε το ανώτατο επίπεδο υπηρεσιών που σας αξίζει.

Εστίαση στον ασθενή
Αξιοπιστία, ακεραιότητα, αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση στο κάθε περιστατικό είναι όσα συνιστούν τα θεμέλια του ιατρείου μας και εμπλουτίζουν συνεχώς το πελατολόγιό μας. Κατανοούμε σε βάθος τις ειδικές απαιτήσεις σας, προχωρούμε σε λεπτομερή αξιολόγηση του κάθε περιστατικού και σας παρέχουμε ένα χαμόγελο αρμονικά προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του δικού σας προσώπου. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να χαρίσουμε σε κάθε ασθενή το χαμόγελο που του ταιριάζει.

Δομές
Το εργαστήριό μας είναι άρτια εξοπλισμένο με τον πιο μοντέρνο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά ανώτερης ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας σε ένα σύγχρονο ιατρείο, για να απολαύσετε μια θεραπεία σε ένα χώρο άνετο, ευχάριστο και απόλυτα απολυμασμένο. Το μεγάλο φάσμα μηχανημάτων μας επιτρέπει να σας παρέχουμε διάφορες ορθοδοντικές τεχνικές ανάλογα με τις αισθητικές απαιτήσεις και οικονομικές προτιμήσεις σας. Παράλληλα, επενδύουμε συνεχώς τόσο σε νέο εξοπλισμό όσο και σε τεχνολογικές υποδομές.

Πιστοποιήσεις
Ο κος Σπυρόπουλος διαθέτει πιστοποιήσεις για τα διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα «αόρατων μηχανισμών» INVISALIGN (διαφανείς νάρθηκες), για τα 3M Incognito (γλωσσικά σιδεράκια), καθώς και για τα WIN (γλωσσικά σιδεράκια)

Καινοτομία
Με τη συνεχή ενεργή συμμετοχή του σε ομάδες μελέτης ο κος Σπυρόπουλος είναι πάντα ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά υλικά, διεργασίες και μεθόδους. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει πως θα σας παρέχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση.

invisalign nikos spiropoulos orthodontikos patra
spy 1104 scaled

Η φιλοσοφία μας

Άμεση προτεραιότητά μας είναι η επίλυση κάθε ορθοδοντικού προβλήματος χωρίς εξαγωγές δοντιών, κάτι που μας ξεχωρίζει και σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη όπως:
τη σωστή λειτουργική συμπεριφορά των δοντιών και της γνάθου, ένα αψεγάδιαστο χαμόγελο, τη αισθητή βελτίωση του προφίλ και την καλύτερη γενική αισθητική του προσώπου.
Σχεδιάζουμε μια εξατομικευμένη ορθοδοντική παρέμβαση ώστε να βελτιώσουμε θεαματικά την οπτική του προσώπου σας, για να απολαύσετε όχι απλά ένα “ίσιο” χαμόγελο, αλλά μια συνολικά πιο νεανική και όμορφη εικόνα του προσώπου σας.
Εμπιστευτείτε μας και αποκτήστε την αυτοπεποίθηση ενός τέλειου χαμόγελου!

Εμπιστευτείτε μας για να πετύχουμε μαζί τη βέλτιστη οδοντιατρική θεραπεία απόλυτα προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού!

O ορθοδοντικός

Copyright © 2019 nikosspyropoulos.gr all rights reserved. Powered by

Μετάβαση στο περιεχόμενο